Zang Annelore Horn

Zang (Klassiek)

Het leren kennen van de mogelijkheden, het goed en gezond leren onderhouden en trainen en uiteraard het plezier beleven aan het eigen zanginstrument zijn enkele van de belangrijkste lesdoelen. Overige lesonderdelen zijn het ontwikkelen van een juiste lichaamshouding en efficiente ademhaling, het technisch verantwoord leren zingen waarbij de stem wint aan draagkracht, egaliteit, bereik en flexibiliteit, het optimaal leren benutten van articulatie en resonans en het leren omgaan met tekst, taal, uitspraak, ritme, expressie, voordracht en muzikaliteit.

Zang (lichte muziek)

Wil je meer controle over je stem krijgen, makkelijker bij hoge noten kunnen of gewoon lekker een half uurtje zingen in de week? Dan is zangles iets voor jou! In de les werken we samen aan liedjes die jij leuk vindt en aan vaardigheden als stemtechniek, podium presentatie, ademhaling, improvisatie en tekstbeleving. Dit kan in alle verschillende populaire stijlen (pop, musical, jazz, latin etc.).

Annelore Horn heeft gestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle en treed veel op met haar bands. Ze zingt zelf graag Braziliaanse muziek (met o.a. Fusca en The Getz/Gilberto project) en Jazz (met o.a. the Central Heat Bigband) maar ook pop. Naast de Muziekschool Olst-Wijhe geeft Annelore ook les op het ArtEZ conservatorium in Zwolle, in haar eigen praktijk in Deventer en Zwolle, bij LInK! jeugdtheater, bij zang en danstheater Apropos.

Zing je graag?


Klassiek / Pop

Holstohus-Olst

32 lessen van 30 minuten

06-26730144

annelorehornmusic@gmail.com

www.annelorehorn.com

 

Zang Deborah Griffioen


pop/rock/jazz/ kleinkunst

SPOC-WIJHE/Holstohus

32 lessen van 30 minuten

deborahgriffioen@gmail.com

06-57051577

 

Zang (pop/rock/jazz/ kleinkunst)

Deborah Griffioen heeft haar opleiding gevolgd aan het ArtEZ conservatorium Zwolle. Ze is erg breed in haar repertoire; zo kan je haar jazz, pop of kleinkunst horen zingen. Ze begeleidt zich graag op haar gitaar, en maakt op die manier ook eigen nummers. Maar samen met anderen nummers schrijven vindt ze eigenlijk nog leuker.

Op dit moment is ze bezig met een projectband waarmee ze grotere nummers intiemer maken, of helemaal in een ander jasje stoppen. Ook kan je haar tegenkomen als duo samen met gitariste Sophie Jansonius.

Plezier in het zingen staat voorop in haar zanglessen. Door te leren over stembeheersing, het overbrengen van een nummer, het eigen maken van een nummer en nog veel meer kan je nog beter genieten van het zingen.

Zing je graag?



Probeer een gratis proefles!