Zang Annelore Horn

Zang (Klassiek)

Het leren kennen van de mogelijkheden, het goed en gezond leren onderhouden en trainen en uiteraard het plezier beleven aan het eigen zanginstrument zijn enkele van de belangrijkste lesdoelen. Overige lesonderdelen zijn het ontwikkelen van een juiste lichaamshouding en efficiente ademhaling, het technisch verantwoord leren zingen waarbij de stem wint aan draagkracht, egaliteit, bereik en flexibiliteit, het optimaal leren benutten van articulatie en resonans en het leren omgaan met tekst, taal, uitspraak, ritme, expressie, voordracht en muzikaliteit.

Zang (lichte muziek)

Wil je meer controle over je stem krijgen, makkelijker bij hoge noten kunnen of gewoon lekker een half uurtje zingen in de week? Dan is zangles iets voor jou! In de les werken we samen aan liedjes die jij leuk vindt en aan vaardigheden als stemtechniek, podium presentatie, ademhaling, improvisatie en tekstbeleving. Dit kan in alle verschillende populaire stijlen (pop, musical, jazz, latin etc.).

Annelore Horn heeft gestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle en treed veel op met haar bands. Ze zingt zelf graag Braziliaanse muziek (met o.a. Fusca en The Getz/Gilberto project) en Jazz (met o.a. the Central Heat Bigband) maar ook pop. Naast de Muziekschool Olst-Wijhe geeft Annelore ook les op het ArtEZ conservatorium in Zwolle, in haar eigen praktijk in Deventer en Zwolle, bij LInK! jeugdtheater, bij zang en danstheater Apropos.

Zing je graag?


Klassiek / Pop

Holstohus-Olst

32 lessen van 30 minuten

06-26730144

annelorehornmusic@gmail.com

www.annelorehorn.com

 

Zang Hedwig van Staalduine


pop/rock/jazz/ kleinkunst

SPOC-WIJHE/Holstohus

32 lessen van 30 minuten

hedwigvanstaalduine@hotmail.com

 

Zang (pop/rock/jazz/ kleinkunst)

Hedwig van Staalduine is in 2018 afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Ze zingt graag in verschillende soorten stijlen, variërend van pop en rock tot jazz en kleinkunst. Daarnaast schrijft ze graag liedjes en treedt ze veel op met haar muzikale duo (Hedwig & De Roode) en haar band. Naast de Muziekschool Olst-Wijhe geeft Hedwig ook les in haar eigen praktijk in Hattem. Ze heeft een aantal zangtechniek cursussen gevolgd om diploma’s te behalen in de EVT (Estill Vocal Training) en een aantal maanden doorgebracht in Denemarken om ervaring op te doen met CVT (Complete Vocal Training). Gezond stemgebruik, beleving en ontwikkeling zijn belangrijk maar boven alles moet zingen leuk zijn!

Zing je graag?Bij aanmelding zullen Annelore en Hedwig samen bepalen wie van hen de meest geschikte docent voor jou is!

Probeer een gratis proefles!