Algemene Muzikale vorming


Maarten Vos

Holstohus-Olst

info@gitaarvos.nl

+31611369379

www.gitaarvos.nl

 

Baby en peutermuziek (0-4 jaar)

Baby en Peutermuziek is een muziekcursus voor kinderen van 4 maanden tot 4 jaar met een begeleider (mama, papa, opa, oma, oppas). De lessen worden ingevuld met thema`s, zoals de jaargetijden, feestdagen en gevoelens. De lessen hebben een vast begin en einde, zodat er houvast is en de kinderen zich veilig gaan voelen.

Er worden liedjes gezongen, op instrumenten gespeeld en gedanst. Kinderen leren verschillende muziekstijlen kennen, samen muziek maken en bewegen met andere baby`s en peuters. Dit gebeurt allemaal spelenderwijs. Het is de ideale basis voor muzikale ontwikkeling.

Kleutermuziek (4-6 jaar)

De cursus Kleutermuziek is bedoeld voor kinderen van 4 tot 6 jaar. In deze cursus wordt er op een speelse manier omgegaan met muziek. De kinderen zingen veel en leren ook op eenvoudige instrumenten spelen. Op deze manier ontwikkelen ze hun gevoel voor melodie en ritmiek, maar bijvoorbeeld ook voor taal. Er worden spelletjes met muziek gedaan en er wordt gewerkt met muziek en beweging.

Algemene Basis Cursus Muziek (6-8 jaar)

De cursus Algemene Basis Cursus Muziek (ABC-Muziek) is bedoeld voor kinderen van 6 tot 8 jaar. In de lessen leer je de basis van muziek, wat heel handig is als je later een instrument wilt leren spelen. Iedereen heeft een eigen klokkenspel, dat je gebruikt bij het leren van de noten, en waarop je liedjes leert spelen. Het klokkenspel kun je zelf kopen maar kun je ook huren bij de Muziekschool Olst-Wijhe.

We gaan veel zingen en spelen, maar ook luisteren naar- en bewegen op muziek, en je eigen muziekstukjes schrijven! Je leert over muziekinstrumenten en mag sommige zelfs uitproberen, zodat je later goed je eigen keuze kunt maken. Doordat er lesgegeven wordt in kleine groepen kan iedereen veel persoonlijke aandacht krijgen.

Maarten Vos is een jonge, enthousiast docent die de AMV lessen verzorgd. Maarten is afgestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam, en geeft met veel plezier muzieklessen. Naast de AMV lessen geeft hij ook bas- en gitaarles in Wijhe.

Op 18 mei start Maarten met de ABC cursus deel 1.
Een goede opwarmer voor je aan een instrument begint.
Er zijn nog een paar plekken vrij. Ben je 6, 7, of 8 jaar?
Meld je gauw aan!

Meer weten?

Informeer naar de mogelijkheden!